lei

Cart

Secure checkout
0

Politicile de transport, livrare si returnare

Costurile de transport pot varia in functie de destinatie, de greutate, marime. Tarifele de transport sunt stabilite de catre fírmele de curierat si pot fi achitate ca suma totala a coletului de primire. Livrarea se efectueaza de luni pana vineri, intre orele 10:00 si 18:00, in termen de 1-10 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Comenzile plasate in cursul zilei se iau in calcul cu urmatoarea zi.

Returul produsului/lor si returnarea banilor se va efectua in maxim 14 zile calendaristice de la primirea acestuia de catre client/expeditor. Costul serviciilor de curierat efectuate in baza returului/schimbului vor fi suportate integral de catre client. In cazul returnarii produsului/lor in schimbul altui produs/e, clientul 6va trimite produsul pe care doreste sa il schimbe si va trasmite prin email/Instagram noua comanda pe care doreste sa o efectueze catre sediul I AM IZA. Produsul/le returnate trebuie sa fie inapoiate in aceleasi conditii in care au fost primite (impachetate si insotite de toate etichetele de produs), altfel pot fi refuzate la primirea coletului.

Pentru returnarea unui produs trebuie sa ne anunțați în prealabil prin e-mail la office@iamiza.com
Produsul trebuie să fie expediat la sediul societatii Strada Laguna Albastra nr 50 ,Corbeanca/Ilfov în termen de 14 zile calendaristice de la data la care ați primit comanda.
Livrarea se va face prin intermediul transportului de curierat iar toate taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastră.
Dacă una dintre aceste condiții nu este îndeplinită, www.iamiza.com nu va accepta returul, coletul va fi trimis înapoi, iar taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastră.
După ce am primit coletul de la dumneavoastră și am verificat ca toate condițiile sunt îndeplinite, veți primi un e-mail de confirmare a rambursului intr-un termen de 14 zile de la data returnării .

  • Contravaloarea rambursului se va face prin virament bancar din contul societatii intr-un cont mentionat de dumneavoastră printr-un email la office@iamiza.com menționând nr comenzii si numele pe care a fost inregistrata comanda.
  • Schimbarea unui produs se poate face atunci când următoarele condiții au fost îndeplinite în totalitate:
  • Produsele nu trebuie să fi fost folosite, purtate, spălate sau deteriorate;
  • Starea produsului trebuie sa fie aceeași pe care a avut-o la momentul achiziției.
  • Eticheta de identificare trebuie să fie încă atașată produselor, acestea să fie neutilizate.
  • Conform legislației în vigoare, nu sunteți obligat să returnați produsul în ambalajul original.
  • Vă reamintim să probați produsul fără să-i scoateți eticheta, deoarece I AM IZA nu acceptă returnarea produselor decât în cazul în care acestea sunt în aceeași stare în care au fost livrate la dumneavoastră si in termenul de 14 zile calendaristice

Pentru a putea returna un produs, este necesar să ne anunțați în prealabil prin e-mail la office@iamiza.com

Copyright © 2022 iamiza.com. 
Powered by webinspire.ro
magnifiercrossmenu
Select your currency
RON Romanian leu
EUR Euro